Børnefodbold

Nr. Vium GF har en meget lang og stolt fodboldtradition, som vi ønsker at videreføre og videreudvikle til områdets fodbold glade børn.

Nr. Vium GF's Børnefodbold er inddelt i årgangene: Forældre/barn aktiviteten: "Sjov med en bold"  samt U7, U8, U9, U10, U11 og  U12.

Børneholdene U7 - U12 deltager i børneturneringer fra april til september, hvor de spiller henholdsvis 5 mands, 7 mands og 9 mands fodbold.

Målsætningen for Nr. Vium GFs Børnefodbold er, at opretholde et aktivt fodboldmiljø med plads til dem, der sparker lige ud, og til dem der sparker skævt - kort sagt, der skal være plads til alle.

Der lægges vægt på, at forældrene er med på ’sidelinjen’, at der opretholdes en god kontinuitet mellem de respektive årgange og hold, samt at det til enhver tid er sjovt, lærende og opdragende at spille børnefodbold i Nr. Vium GF.

Holdledelsen og træningen af Nr. Vium GF's børnehold varetages med involvering af forældre og andre frivillige. Alle trænere inviteres løbende til at deltage i DBU’s kurser og relevante uddannelser indenfor børnefodbold.

Om sommeren spilles der udendørs på Nr. Vium Stadion, Sønderupvej 21, Nr. Vium, 6920 Videbæk. Om vinteren spilles der indendørs i Troldhede Hallen, Idræts Alle 1, Troldhede, 6920 Videbæk.

Du er altid velkommen til at kontakte Nr. Vium GF's Fodboldudvalg for yderligere information.

Joomla templates by a4joomla