Nr. Vium Sports- og Kulturcenter er udtaget til at være med i Lokale og Anlægsfondens projektkonkurrence omkring "Omdannelse af lukkede folkeskoler i landsbysamfund"!

Vi er i alt 5 landsbyer, der er med i konkurrencens 1. fase, som forløber frem til 9. oktober. I denne periode skal vi sammen med arkitekt Erik Brandt Dam fra København "fremtrylle" en idebeskrivelse af vort projekt, som skal danne grundlag for ansøgningen til fase 2. 

Erik Brandt Dam er arkitekt, landskabsarkitekt og kunstner. Dersuden er Eriks spidskompetance at få projektet og den kulturhistoriske baggrund/naturen til at smelte sammen. NSK glæder sig til samarbejdet med Erik. 

Der er max 3 projekter der går videre til fase 2. Hver af disse projekter får tildelt op til 3 millioner kr. af Lokale og Anlægsfonden.

Lige nu glæder vi os over at være med i 1. fase. Vi giver den MAX gas - for vi vil VINDE!!!!!!!!!!!!!!!


Præsentation af arkitekterne

Den 26. august var vi i København til et seminar, hvor vi blev præsenteret for de øvrige konkurrence deltager: Karby, Vrindsted, Vester Hæssinge og Hobbelev. Ved dette arrangement mødte vi vores arkitekter Erik Brandt Dam og Cornelius + Vöge. 

Erik Brandt Dam:

  • Uddannet: Arkitekt, landskabsarkitekt og Nordisk master i arkitektonisk kulturarv 
  • Lektor ved Arkitektskolen i Kbh.
  • Designer
  • Vinder løbende forskellige arkitekt priser
  • Deltager jævnligt i projektkonkurrencer med 1., 2. og 3. præmieringer

Dan Cornelius:

  • Uddannet arkitekt
  • Vinder løbende forskellige arkitekt priser
  • Deltager jævnligt i projektkonkurrencer - vandt senest en 1. præmie for en børnehave i Brønshøj i 2013

Det er vores fornemmelse at vi har været rigtig heldige med valget af arkitekter. Udover at være super kvalificerede forstår de vores projekt, samt vigtigheden og betydningen af denne 100%. Samtidig matcher kemien mellem arkitekterne og NSK super godt fra start.

Nu gælder det om at bruge hjertet, hjernen og lommeregneren, som Erik Brandt Dam så rigtigt siger.

Hjertet = vore ønsker

Hjernen = hvad kan lade sig gøre

Lommeregeneren = Anlægsbudgettet skal holdes inden for de givende rammer + der skal også være en bæredygtigt driftsøkonomi fremadrettet

 

 

Joomla templates by a4joomla